Alla inlägg under november 2007

Av madeleine jansson - 13 november 2007 12:40

somnade inte förns 3 inatt,och vaknade 9 å kunde inte somna om,som vanligt..jag sover ingenting..och är ständigt trött..:/vet inte vad det beror på..men men tog mej ut i den friska luften med lucky....och nu har klockan hunnit bli ett snart,så var ut en halvtimma med lucky igen..jag tänkte eftersom jag inte gör nått på dagarna..får jag gååååå ut å gå så mkt jag orkar då..å se om det ger resultat till en bättre sömn..

men men ser film nu honey...har sett den hundra gånger men den är alltid lika bra..blir nog hemma idag också,vet ju inte när mammsen kommer hem så..

och vad ska man äta idag då..är såå matless.. 

Av madeleine jansson - 12 november 2007 13:32

Har bara vart en lugn helg..Är hemma nu iaf..Och har tråkigt..tänkte slå på en film..Är trött hela tiden,så inbillar mej hela tiden att jag är sjuk eller nått:/

ååå,hittar inte min plattång..helt försvunnen...så håret ser såå trasligt ut nu:/ men men måste va hemma idag å imorn eftersom mamma är på sjukhuset:( 


Av madeleine jansson - 8 november 2007 11:11

Japp,det vart längre hår ändå,kunde inte hålla mej:P

Har nyss ätit min frukost som bestod av fullkornhårdbröd,keso med linfrön och paprika.och en laxmacka:)Tycker jag är duktig ja:P

ska hoppa in i dusch nu..ska ju på jobbinterjuv sen...sen till syster!


Gick bra på interjuven iaf..mem man fick göra ett test,och det var svårt:O

men men får hoppas på det bästa!Är hos syster nu,har fått massa linnen av henne och scarfar...precis vad jag behöver..Snäll hon:):):)

Av madeleine jansson - 7 november 2007 08:44

Här är mina nya påbörjade vanor!


1.Bara hårdbröd(Fullkorn+Fiber)Faktiskt jättegott,smakar som vanligt

2.Inget smör,alternativ keso

3.Mycket grönsaker å frukt

4.Dricka citron te

5.Mkt bönor

6.promenad

7.om Pasta BARA fullkorn


-------------------------------------------------------------------------------------------

Och vad det gäller kärleken,så faktiskt så bryr jag mej inte!INTE dn här gången!!!Hur svårt det än är!Trodde FAKTISKT att det skulle bli JÄTTEBRA!

Man har ju alltid en bild framför sig hur allt ska bli..Men som alltid för mej,så har jag för höga förväntningar!Öch du som egentligen är en under baa´r person,den underbaraste jag har träffat,varför ska du förstöra den..Jag vet att du inte är sån..Jag börjar blir orolig ibland..fasst egentligen är det ju mkt bättre än förut..men har vell sett å vart med för länge..Börjar velll bli gammal å tänka lite vettigare!!!


Tänkte bara försöka ta hand om mej själv nu..Tycker jag är värd dettt.det här året har varit fruktansvärt..det har hänt såååå mkt...Och det måste jag lägga bakom mej om jag nån gång ska kunna gå vidare och må BRA!!För de känns som en evighet sen jag gjorde det!

Jag är nu 20...Men börjar redan tänka lååångt framåt..Jag har all tid i världen,men vill inte slösa bort den heller...

Åååå...villl bara börja jobba å tjäna pengar..ska ju på interjuv i morn..inte mitt drömyrke..men iaf ett lungt jobb...Är lite less på alll stress..

men har ju även skickat i väg en ansökan till södra..och bettt ingemar om ett erbetsintyg..

Du prioriterar andra saker..det gör inte jag!!!

Jag kan få det att funka..det kan funka!Men kommer jag må bra i längden?
Nej!!!!jag vill att allt ska vara som förut..Kommer i håg hur glad jag kände mej..Nu är det bara ett skal som visar det...

För 2 års sedan var den bästa tiden!!!Nyss 18 å alla singel...hehe...Rolig tid..

men man kan ju inte tänka bakåt heller..Jag har alltid varit en stark person å klarat mej ur mkt svåra situationer...Men vad har hänt med den madde?!

Måste få hon tillbaka..

Herregud,vad jag skrivver..men har så mkr tankar..å har även tråkigt..

vaknade för över en timma sen...då mamma kom hem..så tänkte ta mej en kopp kaffe nu..som jag även måste dra in på..

Och idag tänkte jag kolla på lös hår...är bra sugen...men mamma kommer bli GALEN...Och alla säger att jag passar i längden å färgen jag har nu..så jag vet inte..men jag som vanligt kan ju inte låta det vara..men men ska ju bara KOLLA!!!!;P

Av madeleine jansson - 6 november 2007 16:14

Vart faktiskt en lugn helg..lite besök av jacke,sjöhlen,å tassen..Fick höra en del händelser av sjöhlen..menmen...annars har jag bara städat tycker jag!Och lagade en helt underbar middag i söndags åt mej albin å jacke..MUMS!!!!!

Håller på att ladda hem massa serier nu..Ååååå kan dom bli klar nån gång!

Har iaf ställt krav nu!!Hoppas dom håller!

Ska på nån jobbinterjuv på torsdag som receptionist..Inte de bästa..men nått..sen tycker jag att jag sökt typ 1000 jobb!Äntligen lagt lite energi på de..Hoppas de blir nå fler interjuver bara!

Men men...Inte så mkt mer att skriva så Ciao!

Av madeleine jansson - 1 november 2007 16:09

Var ut och åt på dinos i helgen..Jag åt plankstek:)Jättegott..:P Sen drack jag en jättegod melondrink,irischcoffe och så beställde vi in en flaska vin..men tror vi bara drack ett glas var..sen vart båda trött å ville hem å sova..men de var trevligt!

Och så övningskörde jag igår..Gick bra:)Sen satt jag i traktorn halva dan,de var däremot inge vidare kul!Och hälsade på hästarna igen..sååå fina..men de blev inge vidare trevligt för albins ögon..han tål inte pälsdjur..:/ Och nu har jag nästan fått den färg jag vill på håret,ska inte färga mer bara använda silverscahmpoo..sen kanske klippa mej eller en förlägning...trivs i kort hår också...men men får se!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards