Alla inlägg under juli 2008

Av madeleine jansson - 7 juli 2008 21:18

Jobbade bara lunch idag,sen åkte jag hem till mamma en sväng,och hämta våg och lite annat..


sen åkte jag med angelica och nizq ut på ica maxi,sen skjussa dom hem mej,så drack vi lite kaffe och surrade:P och så ville dom se mina små söta bäbisar...

Har iaf vägt dom nu..

Den minsta väger bara 126g medans dom andra ligger mellan 160-180g..så ska väga dom varje dag nu,så jag ser att den lila går upp..:)Annars får jag vell börja stödmata den..


:)

Av madeleine jansson - 6 juli 2008 19:45

Lagade min goda korv stroganoff idag också:P
och älskling har åkt å jobbat:/ Tråkigt,han kmr inte hem förns kanske onsdag..


och snuffsan har iaf blivit bättre i tissen..:)knölen håller på att försvinna!Hon har blivit såå duktig och mata och tvätta dom,första dan var hon så orolig..men nu är hon där hela tiden..:)Hon är ju själv bara en kattunge ca 7-8 månader..:)så det är nog inte så lätt för hon..


Nä,nu ska jag göra lite glass snart och titta på film!

Av madeleine jansson - 6 juli 2008 12:39

jobbade från 13.00-20.00 igår..hadde folk typ hela tiden...


Åååå bäbisarna är sååå söta att jag knappt kan hålla mej borta..men 2 av dom är lite mindre än dom andra..måste hämta en våg,så jag ser att dom väger rätt och växer..


Idag ska jag bara vara hemma å städa,och plocka lite...skitväder ute:/


Av madeleine jansson - 4 juli 2008 17:10

Har precis ätit min goda korv stroganoff..:)

och älskling har fått hit grävarn nu så han är ute och gräver på gården,måste fixa lite här ute..:)

Var med snuffsan å bebisarna till djurkliniken idag..hon fick röntgas..Men som tur var det inga bäbisar kvar i magen..men hon hadde massa avföring som hon måste bli av med..

och knölarna jag kännt var mjölkstockning,så skulle försöka få ungarna att dia på dom,eller att jag värmer spenarna med varm handduk och masserar dom..hon fick ochså medecin för 4dagar

och om det inte blev bättre skulle jag komma in igen,men hoppas de går bra för de där kalaset gick på 1370Kr...men såååå glad att det inte var en unge och hon hadde behövt göra kejsarsnitt,det hadde gått på ca 11.000


och snart kommer Jacke å Madde och ska kolla på bäbisarna..:)madde har iaf fått iväg en till gurras mamma..

vill behålla en själv men får se hur de blir..

2 av dom har så mkt päls att dom har tuppkam,tror pappan är en norsk skogskatt!:Psååå söta!

och jenny ringde förut och frågade om jag skulle med på gatufesten,men är sååå trött,och har inga pengar till de nu..men de skulle vart skojj gumman...får ta och ses nått framöver:)
men men ska gå ut å se vad älskling har för sig:)


Av madeleine jansson - 3 juli 2008 21:26

Snuffsan födde igår,Men UTE,hon kom hem alldeles blött..och vi letade överallt efter dom,och vi hitta dom inte förns sent idag,så nu ligger dom å sussar uppe i gaderoben,men hon har försökt bära ut dom hela dagen,men när jag ställde in lådan i en trång gaderob så blev hon lugn..4 Stycken fick hon,Hur SÖTA som helst,En grå,en beige/Vit,och 2st svart/Beige/Grå randiga...Lägger in kort senare!:)


och sent idag kände jag en knöl på snuffsans mage,och hon ligger å flåsar från å till..så hon har förmodligen en unge kvar i magen..och det är absolut inge bra..så ringde till sundsvalls djurklinik,men dom hadde stängt och hänvisade till östersjön,så fick lite information där,men kan inte göra nått förns i morgon bitti,så måste åka in kl 08.00 till verterinären.:/


var iaf ner på gatufesten igår,det var helt värdelöst,dålig mat och ölen smaka som vatten..sen var jag väldigt trött,och albin väldigt sjuk,när vi kom hem hadde han 39g feber..stackarn..

Fick nyss främmande av Pia å Åke (Albins föräldrar)Dom var här å lämna massa kattmat,och kolla på ungarna:)


Av madeleine jansson - 2 juli 2008 17:24

Vaknade i morse av en härlig doft,älskling satt vid sängkanten med en kopp kaffe till mej:)Men blev lite less för klockan var bara 9,så jag låg å drog mej ett tag till.

Håller på att göra mej iordning inför kvällen,och madde kommer snart med alkoholen..tänkte dricka lite här,sen åka ner på stan och käka och dricka nån cider/öl.

men de blir en tidig kväll för älskling ska upp å jobba imorn,och jag tror att jag ska det med.

Av madeleine jansson - 1 juli 2008 22:32

Jobbat från 11.00-19.00 idag..Och när jag kom hem hadde älskling storstädat:)Skööönt!!Och köpt en ny kattlåda åt min lilla bäbis!:P

Tror jag är ledig imorn,så då kanske jag å älskling ska ner på gatufesten och dricka lite..men de blir nog rätt lungt...

skulle aldrig lägga ut dom där pengarna på Gatufesten,det är inte ens roligt att gå längre,när man var yngre var dt ju skojj..Men nu bara massa trängsel ocj fylla!

Kanske ska köpa nytt hår imorn,får se..och måste hem till mammsen ochse om mina böcker har kommit..och sen ner på systemet..


Ska snart sussa och tänkte få mej lite msassage...:)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards