Alla inlägg den 20 augusti 2008

Av madeleine jansson - 20 augusti 2008 22:32

Taget Från angelicas blogg:) (evilangie)

Dagen har iallafall spenderats hos min syster som nyss flyttat & ute hos Maddo.
Världens jävla grej hände där ute. Jag, Maddo, nizq & Wilma sitter i köket & dricker kaffe &
•PANG• säger det & vi ser bara någon vitt som susar förbi. Då slår blixten ner rakt i köket eller ifall det var rummet brevid.
Jag & Maddo skakar som två asplöv & vågar typ inte röra oss. 
Haha, även att Maddo slänger sig ner på golvet i ett hörn & håller armarna över huvudet & skriker.Såg lite skojjigt ut, men fan va obehagligt det va. 

--------------------------------------------------------------------------------------

Det var fasiken äckligt,och vi skakade verkligen som 2 asplöv:P

Hej

Av madeleine jansson - 20 augusti 2008 21:23

Vilma tog bussen ut hit i dag,hon hadde köpt med sig baugette och tonfisk och grönsaker,så vi gjorde en sallad..Jättegott..

sen nu har jacke och uffe vart här utanför och målat uffes bil..:)Och madde var förbi en sväng också...nu ska jag gå upp med älslkling och sussa:)

Av madeleine jansson - 20 augusti 2008 12:23

Lästa i dagbladet i dag om en lite kattfamilj som är övergiven..Förstår inte folk som kan göra så:/  http://dagbladet.se/nyheter/timra/1.102923

Av madeleine jansson - 20 augusti 2008 11:46

Igår hadde vi fullt hus här hemma:)Först kom malla ut med sina 2hundar..:)Mysigt,vi surra lite och var in i spökhuset här ovanför och kolla på alla grejjor som fanns där..:)
Sen kom även vilma och martin,men dom var bara här en sväng..

och sen lite senare kom det 2st som kolla på katterna...och dom tyckte båda var så söta att dom inte kunde bestämma sig,så dom skulle höra av sig...

och nu har jag nyss vaknat,och väntar på att vilma ska komma och göra mej sällskap eftersom hon han knappt vara här nått igår..:)

Ovido - Quiz & Flashcards