Alla inlägg den 21 augusti 2008

:)

Av madeleine jansson - 21 augusti 2008 15:45

Angelica och Nizq har nyss åkt..Angelica hadde med sig hela fästingpaketet tror jag:P Men hon fick bort den iaf.(Och hela ochså)Usch,dom är såå äckliga..så vi satt och drack kaffe och surra lite som vanligt..alltid lika trevligt...


Av madeleine jansson - 21 augusti 2008 13:13

Faktiskt för första gången när jag bott nånstans förutom hemma då,så är det här ända stället jag verkligen trivs på:)Känns verkligen som hemma här.

Nu är det drygt 3år sedan jag och älskling träffades..Och det har verkligen gått upp och ner...men det senaste året,har mycket verkligen förändrats och allt känns för en gång skull Jättebra!Och att allt går så bra för älskling..!

Och nu är det lite över 1år sedan jag opererades..Har fått papper hem som jag måste fylla i och skicka till sjukhuset...Tackar än idag Jacke och Gustav som räddade mej.


Av madeleine jansson - 21 augusti 2008 10:39

Sitter och dricker kaffe nu,Finns inget godare än det på morgonen...

Fick panik inatt innan jag skulle gå och lägga mej...sitter och klappar snuffsan..så känner jag som att det är en "vårta" som står ut bakom örat..så kollar jag så är det en FÄSTING....Usch,har aldrig sett en sån...såååå äcklig...men älskling skulle ta bort den sen när han kommer hem..

Nu ska jag ringa malla..

Ovido - Quiz & Flashcards